tisdag 25 oktober 2011

Earrings

Imorgon när vi åker till Överby efter skolan så ska jag äntligen få en ny jacka och mössa! Och så ska jag köpa lite kläder också eftersom jag har ganska mycket pengar efter min "filmkväll". Funderar på att köpa ny plattång också, för den jag har nu är typ 4 år gammal, och ja menar hur bra är den på en skala från ett till tio? Ungerfär 2 kanske jämfört med alla bra som finns. Men jag vill inte köpa nån aldelles för dyr för liksom.. tänk om den inte är bra? fast dom dyra brukar vara bra ^^. Såg en inne på Elgiganten för 279 sist vi var där, det är en såndär wet to dry, vet nån om sådna är bra?
Jaja, gud vad jag babblar på idag! Det har jag gjort hela dagen idag, antagligen för att jag är övertrött? sov typ inget i natt.. Imorse på bilden skrattade jag för minsta lilla som inte ens var kul, fråga Emil och Emelie bara! Slår vad om att mitt skratt ekade över halva skolan..
Så om ni hörde något så.. a ;)
MEN.. nu till saken. Har ju typ tjatat bort hela inlägget ju.
Jo, jag ska nog köpa ett par örhängen imorgon också. Vill ha något långt par för har typ inga långa.. Vad tycker ni om dom på bilden? Vilka isåfall? jag gillar alla, så det lär bli ett tufft beslut...
Haha, men sov sött alla söta!!
Det ska jag försöka göra nu, så att kag inte blir lika flamsig imorgon. ;)2 kommentarer:

  1. Länkbyte uppe nu, säg till när du lagt upp ditt inlägg! :)
    Pusspuss

    SvaraRadera