tisdag 27 december 2011

Geocaching !

Idag har vi varit på en vääldigt lång promenad (typ 4 km?), det var skönt att få komma ut lite ! Har varit inne ganska mycket på sistone pga vädret.. gillar inte när det regnar hela tiden, det ska antingen vara soligt eller snöigt ute tycker jag, när det är sådär lite mittemellan så blir man typ nedstämd, haha.
Jo, i alla fall, förut när vi var ute och gick så laddade jag mer Geocaching  ! Det är en app som finns till andraid och appstore. Folk gömmer typ "skatter" ute i naturen, i stan eller vart som helst, sen så ska andra typ hitta den skatten! Det är faktiskt ganska kul, även om det inte är något jättespänande i "skatterna", eller vad man nu kan säga. I den vi hittade var det typ en loggbok (finns i alla), en penna, en peng och en hårsnodd "/ Inte direkt en skatt, ne.. fast det är mest själva letandet som är kul, och känslan när man har hittat skatten :)
Hade med mig kameran, så här kommer några bilder !Imorgon blir det nog att åka till överby. MELLANDAGSREAN ! :))<333 love.. Josse ska nog följa med, extra kul ! Kanske Ellen också, dubbel kul! :D ska nog köpa nya skor då, för har inga riktiga vinterskor än.. Har ju inte behövts än så länge, det hhar ju aldrig varit sådär riktigt kallt ute i år än.
Vill faktiskt att snön ska komma nu !

2 kommentarer: