tisdag 6 mars 2012

You ain't going nowhere, so put your jacket down

Skoldagen har varit sådär kan man väll säga. Fick tillbaks matte proven idag, och jag fick ett betyg som jag absolut inte hade förväntat mig, eftersom jag tyckte att provet var superenkelt, och jag har aldrig tidigare fått så dåligt betyg.. Plus att jag vet att jag inte ligger på den nivån alls, jag ligger inte på E nivå i matte asså.. därför förstår jag inte hur jag kund få E om jag tyckte att frågorna var jätte lätta?
Vi har ny lärare i matten, kan det vara det? För tidigare har jag alltid fått C, jag har aldrig haft dåligare betyg än C i något ämne öht.
Kolla här; han skrev på tavlan: 13= E  19= C
Och om jag fick 18.5 så borde jag väll inte få E?! För det första så ligger ju 18.5 mycket närmare c än e, och för det andra så kunde man väll åtminstone få ett d då eller..? Fattar inte.......
Tidigare när vi hade våran gamla mattelärare så var proven mycket svårare, och DÅ fick jag C, och nu när det var supereasy så fick jag liksom E? Whuuut? 
ÅÅÅÅÅÅH, DAMP! Ursäkta om jag verkar lite sur, men så är det ibland... Tur att man har vännerna som stöttar en i skolan och håller med mig .. <3

Men jaja, 1 prov är inte hela världen. Look at it from the bright side! Fast det är inte så lätt...
Får försöka på nytt igen imorgon, för då har vi matteprov. IGEN.. Känns som vi har prov 24/7, typ 2 prov varje vecka.
Hade so:prov idag, tror det gick hyfsat. So är inte min grej.

Ska gå och dejta matteboken ett tag nu (till 20.00 för då börjar Top Model !!).. mysigt. För det är att ge 100% som gäller imorgon på procent provet! :DÄru helt 100 på det?

1 kommentar:

  1. sv; visst är den nice ;D
    åååååh, men fasen va segt att du fick E då :s

    SvaraRadera