måndag 2 april 2012

va?

Sitter och försöker att skriva klart bokrescensionen, klar med de två första punkterna på pappret. Känner att det börjar gå trööögt, orkar inte skriva "sammanfattning av hela handlingen i boken". Inte just nu i alla fall.
Så jag byter från pappret till datorn och skriver lite här i alla fall. Inte för att jag vet vad jag ska skriva här heller. Jo, att jag mår skit. Känns som att jag ska somna när som helst, är snuvig, lite ont i huvudet och det känns som om jag har lock för öronen. Men nu ska vi inte klaga, det kunde vart värre, right?
Tagga skola imorgon nu då, efter 3 dagars ledighet. Wow.
Fast det kommer bli en kul vecka, har redan några saker inplanerade. Tre dagar i skolan, fyra dagar hemma denna veckan, sån lyx har vi. Och sen så är vi ju lediga hela nästa vecka....
Sen är det inte långt kvar tills sommarlovet minsann. Och denna sommaren ska bli den bästa, lovar.
Fast jag kommer nog längta sjukt mycket efter min klass. Älskar min klass, de får mig på bra humör när jag är nere, och de får mig att längta efter skolan i princip varje dag. Skulle aldrig kunna tänka mig att byta klass, om skolan ska läggas ner (vilket det har varit en del snack och rykten om) och jag skulle vara tvungen att byta klass från 7c till nån annan skola och klass i stan så skulle jag dö. Nej, men bryta ihop, längta tillbaka.
Guuuud vad är det med mig idag, jag har ju skrivit skitmycket om typ helt random saker. Eller är det intressant? Känner mig vimsig. Kanske borde dra innan jag skriver något helt konstigt. Hejdå.
Det känns som om det snurrar i huvudet på mig . Om jag slutar skriva här kanske jag råkar skriva något konstigt i sms till personen jag smsar med, kanske råkar skriva det i bokrescensionen? Lika bra att skriva av sig här.
Nej, det orkar jag inte.
Åter till bokrescensionen, hej pappret!


Random bild..

1 kommentar: